Skip to main content

9 november van 12.00 – 17.30 uur bij Metropool in Enschede

 

Werkplekleren centraal stellen? Creëer het ideale leerlandschap voor jouw organisatie.

In deze 45 minuten ga je aan de slag met het creëren van het leerlandschap van de toekomst. Het leerlandschap is het geheel aan middelen en interventies (formeel en informeel) die jouw organisatie beschikbaar stelt om medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkelproces. We maken in deze 45 minuten een start met het in kaart brengen van jullie vertrekpositie en vanuit welke visie je het leerlandschap gaat vormen. Hoe het leerlandschap er nu uitziet en wat je stip op de horizon is. Dit werken we stap voor stap uit met papier en gekleurde stiften. Ben je niet bang voor creatie & kleur? Doe dan mee!

Het resultaat: een eerste blik op het huidige en gewenste leerlandschap (vanuit de werkplek) voor jouw organisatie. Hiermee kun je een eerste stap zetten, bijvoorbeeld deze plaat bespreken met je stakeholders om te komen tot één beeld van de toekomst.

Na deze workshop geïnspireerd geraakt? Dan ontvang je de Whitepaper: Breng het leerlandschap van de toekomst in kaart. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je het ideale leerlandschap vormt. Zo kun je ook na de sessie verder aan je creatie werken en hiermee met je collega’s in de organisatie aan de slag!

Je krijgt praktische handvatten voor het in kaart brengen van je eigen zorglandschap en verbetert hierdoor eenvoudig de manier waarop zorgprofessionals de juiste ondersteuning kunnen krijgen voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg.