Skip to main content
SOCIAL

Samen leren we de wereld beter te maken

Onze visie: we hebben elkaar nodig om beter te worden. Met Social Learning Lab ontplooien we samen innovatie oplossingen voor de maatschappelijke vraagstukken binnen jouw organisatie.

Maatschappelijke waarden

Duurzaamheid

We veranderen de structuur en kaders binnen je organisatie op duurzame wijze: hoe kunnen we nu, maar ook in de toekomst, samen leven, werken en zorgen? We kijken naar maatschappij, natuur en samenleving en maken keuzes die ons écht verder helpen.

Cultuur

We geven aandacht aan de groepsdynamiek en de werkprocessen: wat is er in het verleden gebeurd, gevoeld en gedaan? Door dit te analyseren en te kijken wat er beter kan, nemen we de medewerkers mee naar de toekomst.

Regie

We kijken naar de rol van de medewerkers in het project: zijn ze onderdeel van de verandering, en voelt iedereen zich betrokken? We zorgen ervoor dat wat we doen, inclusief is, en dat iedereen zijn verantwoordelijkheden voelt en ook neemt.

voor iedereen ⚬ samen ⚬ identiteit ⚬ inclusie ⚬ diversiteit ⚬ transparant ⚬  

voor iedereen ⚬ samen ⚬ identiteit ⚬ inclusie ⚬ diversiteit ⚬ transparant ⚬  

Loopt jouw organisatie aan tegen structurele uitdagingen als hoge werkdruk en te weinig ruimte voor innovatie? Social Learning Lab helpt je het verschil te maken en brengt jouw organisatie weer in beweging!

Zij gingen je voor