Skip to main content
STRATEGIELAB

Maak tijd voor innovatie en zet die stip op de horizon

Strategielab

Loop je in je werk achter de feiten aan?

Veel teams en organisaties lopen over van het werk, waardoor ze vooral in het moment leven en geen tijd hebben om te innoveren. Het Strategielab is de plek om met elkaar de tijd te nemen en die stip op de horizon te vinden. We zoeken uit waar jij als team of organisatie naartoe wil, waarbij we kijken naar de interne waarden en de externe omgeving. Zo gaan we samen aan de slag om jouw uitdagingen aan te pakken.

 

Zet Social Learning Lab in voor HRM, HRD, opleiden, dienstverlening en zorg

Social Learning Lab zet een opleidingskundige visie in om cultuurverandering en procesoptimalisatie teweeg te brengen binnen je organisatie. Het Strategielab is inzetbaar in alle vakgebieden. 

Stip op de horizon

Je weet pas wat je te doen staat, als je weet waar je naar streeft. We maken helder wat je wensen zijn. Wat staat er op de foto van het eindpunt?

Speelveld

We brengen in kaart hoe de hazen lopen. En welke (olifanten)paden zijn er al ontstaan? We puzzelen tot we het systeem doorzien.

Regie

Aan het stuur van de verandering: wat is er nodig en waar zit de invloed die we kunnen uitoefenen? Wat doen we zelf en wat vragen we van anderen?

Strategielab

Hoe past alles in elkaar?

Social Learning Lab gaat met je aan de slag in gemiddeld drie tot zes dagdelen. We visualiseren de toekomst en kijken met elkaar naar het probleem, de oorzaak en de gevolgen. Als we het speelveld in kaart hebben gebracht gaan we over tot oplossingsrichtingen. Dit alles verwerken we met jullie samen in een plan. We geven een presentatie aan alle betrokkenen en daarna zijn jullie zijn er klaar voor zelf door te pakken.

Bekijk hoe we dit eerder hebben gedaan

Strategielab Voor Zorgorganisatie In Haarlem

Strategielab voor zorgorganisatie in Haarlem

21 februari 2023

Lab zo ziet je project eruit
https://www.youtube.com/watch?v=WvhYuDvH17I

Aan de slag met een Strategielab?

Let’s go!