Skip to main content

In beweging met het Projectlab

Projectlab

Wij helpen je de start te maken

Zet Social Learning Lab in voor een project waar je hoognodig beweging in moet brengen! We hanteren een projectmatige aanpak en gaan met elkaar aan de slag om jouw vraagstuk op te lossen.

We werken altijd vanuit de maatschappelijke waarden van jouw organisatie, en zorgen dat deze ook in de toekomst de beste match zijn voor je bedrijf én je medewerkers.

Zet Social Learning Lab in voor HRM, HRD, opleiden, dienstverlening en zorg

Social Learning Lab zet een opleidingskundige visie in om cultuurverandering en procesoptimalisatie teweeg te brengen binnen je organisatie. Het Projectlab is inzetbaar in alle vakgebieden. 

Cultuurverandering

We gaan als groep andere dingen doen of dingen anders doen: gedragsverandering bewerkstellingen door bewust maken en trainen van nieuw gedrag.

Innovatie

We richten ons op het vernieuwen van producten, diensten en bedrijfsprocessen vernieuwen, met continu een blik op de toekomst. We helpen je net dat stapje verder denken.

Procesoptimalisatie

We verbeteren de efficiëntie van een organisatie door procesverbetering: details, werkprocessen en instructies. Dit is het uitdenken, maken en testen tot het écht beter werkt.

Projectlab

Zo ziet je project eruit

In onze aanpak is altijd ruimte voor ontdekking en creatie! Ook wanneer we op projectbasis werken, zorgen we ervoor dat we met een onderzoekende en enthousiaste blik aan de slag gaan. Actie en activatie zijn sleutelwoorden in de aanpak van Social Learning Lab. Denk aan sprints, hackathons, improvisatie, visualiseren en storytelling.

Projecten hebben altijd vier stappen, waarbij altijd de gebruikers en hun behoeftes centraal staan. We volgen samen deze stappen:

  1. Analyse
  2. Strategie
  3. Creatie
  4. Effectmeting

Social Learning Lab kan zowel de analyse als de volledige oplevering van de oplossing leveren. Je kunt ons afmakers noemen: strategische denkers en afmakende doeners. Op deze manier ontzorgen we je op elk niveau in het project!

Bekijk hoe we dit eerder hebben gedaan

projectlab voor zorgorganisatie in haarlem

Projectlab voor zorgorganisatie in Haarlem

21 februari 2023

Lab zo ziet je project eruit
https://www.youtube.com/watch?v=WvhYuDvH17I

Aan de slag met een Projectlab?

Let’s go!